Автор: admin
Публикувано на: 24.10.2010 21:31:24

Рейтинг:

Новата
Официалното представяне на новата Honda CBR125R ще се състои в началото на ноември на EICMA 2010, но от японската компания решиха да разпространят предварително нейни снимки.

Дизайнът на малкия спортен байк е станал още по-приятен, като представлява смесица между тези на VFR1200F и CBR1000RR. Имайте предвид, че в Европа моделът ще се предлага с познатия ни 125-кубиков агрегат, докато в някои азиатски страни двигателят ще е 150-кубиков, поради което на някои от снимките ще видите изписан надписът CBR150R.

Въпреки че от Honda все още не разкриват подробности за модела на фотосите ясно се вижда новото табло с аналогов оборотомер до 13 000об/мин. и многофункционален цифров дисплей, на който можете да следите скоростта, температурата и други данни за байка. Вероятно сте забелязвали и новата изпускателна система, която е вдъхновена от тази на VFR1200F.

Както вече споменахме, Honda CBR125R ще направи дебют на изложението в Милано, което ще отвори врати в началото на ноември, като на него японците ще ни покажат и новия CBR250R.
Тагове: Honda, Honda CBR125R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg