Автор: vladi
Публикувано на: 26.11.2012 12:16:21

Рейтинг:

Vilner

Speed Triple се появи през 1994 г. и е най-популярният модел на Triumph. Тенденция в развитието му е по-агресивна визия и нарастване на големината на фаровете. В по-новите модели моторът има по-наперен и агресивен външен вид, но като цяло фабричните промени по него в течение на годините са по британски семпли.

Българите от Vilner преправят модела на британската компания (основана от немци) за руски клиент. Клиентът желае неговия Speed Triple модел 2011 да стане неузнаваем, а резултатът е BULLDOG.

Работният процес започва със скици и 3D модел. С добавяне на нови детайли външният вид става по-масивен и аеродинамичен. Двата предни фара се заместват с един, за който се изработвaт стойка и кутия. Огледалата са сменени и са продължение на кормилото.

Добавените странични детайли коренно променят силуета на мотора. Те са свързани в долната си част с още един детайл. Тази оптична иновация и специфичната форма на допълненията напомнят излъчването на кучетата от породата английски булдог, от където идва и името на бутиковия мотор.

За по-атлетично тяло е преработена и стойката за номера. В допълнителни детайли се вграждат и мигачите. Булдогът получава също нови Racing джанти OZ, а ауспусите му са боядисани в черно.

Галерия Vilner Bulldog
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg