Автор: pavel
Публикувано на: 28.03.2012 08:43:22

Рейтинг:

Легендарните

Началото на мото сезон 2012 тази година съвпадна и с друго грандиозно събитие – откриването на шоурума на мотоциклетите MV Agusta в България, чийто официален представител е фирма Сенакс ООД. Изложбеният център на MV Agusta България отвори врати на 26 март 2012г. в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. "Проф. Цветан Лазаров" 92. Гости на събитието, съпроводено с много стил и изисканост, както подобава за тази марка, бяха повече от 150 човека. Уникалните мотоциклети MV Agusta бяха представени от Николай Стоянов, генерален директор на Сенакс ООД и Рафаеле Джуста, директор Бизнес развитие и експорт на MV AGUSTA Motor S.p.A. – Варезе, Италия.

Присъствието на марката в България стартира с моделите BRUTALE 920, F4 R и F4 RR, F3 675, изложени в момента в шоурума, а през месец май ще е премиерата на дългоочаквания BRUTALE 675. Моделите на MV Agusta се превръщат в пример за подражание веднага след официалните си премиери. Успехът на новото поколение BRUTALE, моделите F3 и F4 са в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества. Името MV Agusta не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но е и пример за реален успех и постижения.

От създаването на първия мотоциклет MV Agusta през 40-те години на миналия век, компанията е винаги в светлините на прожекторите. Едни от най-известните пилоти, останали в историята, печелят победите си с MV Agusta – Лесли Греъм, Джанфарнко Бонера, Сесил Сандфорд, Карло Убиали, Джон Съртис, Гари Хокинг, Майк Хейлвоод, Джакомо Агостини, Фил Рийд, Лука Скаса и много други. Всички те добринасят за легендарната поредица от 75 световни титли на MV Agusta (38 за пилоти и 37 за конструктор). След възраждането на марката през 1997г., новият MV Agusta F4 жъне незабавен успех и се превръща в обект на желанието от мотоциклетните фенове. Впечатляващият F4 Gold Series се разграбва от най-богатите и най-запалените любители на мотоциклети по целия свят - от кралски особи до актьори и спортни личности, като кралят на Испания  Хуан Карлос, Емануеле Филиберто, Лапо Елкан, Том Круз, Анджелина Джоли, Хю Лори, Брад Пит, Еди Ървайн, Михаел Шумахер, Герхард Бергер и др.

Днес мотоциклетите MV Agusta са популярни и желани навсякъде по света. Те се отличават с красив дизайн и уникален стил, при който се обръща специално внимание дори и на най-малкия детайл. MV Agusta е най-ексклузивнaта марка мотори заради невероятния си изтънчен дизайн в комбинация с ултра технологични решения и изключителна мощност.

В Изложбения център на Сенакс, наред с изключителните MV Agusta, мотоциклетистите могат да открият и продуктите на още две италиански марки, символ на най-високо качество и модерен дизайн. Първата e Suomy, лидер в производството на каски, предпочитани от много световни шампиони в мото сериите, като Макс Биаджи, Нил Ходжсън и невероятният Трой Бейлиз. Те се разработват в тясно сътрудничество със състезатели от различни шампионати, което позволява на Suomy да събира ценна информация и да прави подобрения, от които да се възползват както елитни състезатели, така и всички запалени мотоциклетисти извън пистата. От създаването си през 1997г. до днес компанията редовно подкрепя спортни състезания и вече има 19 световни титли. Каските Suomy се предлагат в няколко продуктови серии, които ще задоволят различните предпочитания и вкусове на всеки мотоциклетист. В изложбения салон може да намерите и модел, идентичен с каската на световния шампион Лорис Капироси.

Третата италианска компания, на която Сенакс ООД е представител за България от тази година, са облеклата A-Pro Always Protecting U. Компанията предлага изключително широка гама от дрехи и аксесоари, които гарантират безопасността на всеки мотоциклетист – якета и панталони, гащеризони, чанти, ръкавици, колани, обувки, очила и др. Качеството на първо място, следвано от иновации и технологии, са отличителните характеристики, позволяващи да бъдат създавани оригинални и различни дрехи и продукти, които следват модните тенденции. Във всеки продукт се влага много страст, опит, подробен анализ с внимание към индивидуалните нужди и прецизен подбор на всички материали. Богатата колекция от кожени и текстилни продукти и технически аксесоари се отличава със сигурност и функционалност в комбинация с комфорт и дизайн.

Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България
Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България
Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България
Легендарните мотоциклети MV Agusta вече се предлагат и в България
Тагове: MV Agusta
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg