Автор: vladi
Публикувано на: 28.05.2012 10:05:10

Рейтинг:

Vilner

Хищникът. Той трябва да бъде силен, за да може да преследва и убива, за да може да доминира и оцелява. Той трябва да е агресивен и зъл, да има атлетично тяло, парализиращ поглед, ясна цел и отлични резултати. В жестокото състезанието на живота, той трябва да печели твърдо и безжалостно.

Студио Vilner приема предизвикателството, отправено от ексцентричен руски бизнесмен, живееш и работещ в България, който е любител на моторите и притежава една от най-големите и интересни колекции байкове в България.

VIP клиентът не харесва определени детайли в серийния BMW F 800 R. Той иска основна промяна във фаровете, които му приличат на “маска от втората световна война”, отличаващ се по-агресивен звук и ново индивидуално излъчване за своя байк.

Базовият модел e оборудван с 798-кубиков четиритактов двигател, с мощност 87к.с.  и шестстепенна скоростна кутия. Мотоциклетът развива максимална скорост 200км/ч., а теглото му е 177кг.  Рамата е алуминиева, предните фарове са асиметрични, спирачките - Brembo с 320мм. дискове.

Метаморфозата: Vilner Custom Bike Predator

Шест месеца са необходими на трима специалисти от екипа на българското къстъм студио Vilner, утвърдило се в световен мащаб като титуляр в интериорния дизайн на автомобили, за да измислят дизайна, създадат макета, изработят детайлите, да довършат и тестват своя ръчен труд по създаването на Predator.

Изработени са 17 нови детайла - 9 от карбон и 8 хромирани. Дължината на мотора е скъсена с 25 см. От двуместен е превърнат в едноместен - с една по-широка и изцяло преобразена седалка. Фарът е наново изграден – биксенонов, с червени LED светлини. Предните мигачи са взети от BMW Z4 и са вградени в карбона. Тилът на PREDATOR  е с обединени мигачи, габарити и стоп. Задната гума е по-широка. Останалите сиви елементи от базовия вид са боядисани в черно.

Заради лекотата на карбоновите детайли, моторът дори и ъпгрейднат повишава теглото си с едва 6,5 кг. Ауспухът е ръчно изработен от българска партньорска фирма. Хищникът вече има яростен рев -  нисък, плътен и смразяващ.

Тагове: BMW, BMW F 800 R, Vilner, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg