Автор: admin
Публикувано на: 20.07.2010 13:09:59

Рейтинг:

Brammo
Компанията Brammo, която стана популярна с електрическия си байк Enertia, разкри подробности за изцяло новия си модел Empulse. Електрическият нейкид ще се предлага в три версии, чиито обозначения предизвикват асоциации с компютърни програми.

Наименованията на модификациите са Empulse 6.0, Empulse 8.0 и Empulse 10.0, а цифрите в тях съответстват на автономията, която предлагат – съответно 60, 80 и 100 мили (96, 128 и 160 км).

От Brammo все още не разкриват много данни за Empulse, но според предварителната информация, електромоторът и при трите версии ще е с мощност 55к.с., а базисната ще е в състояние да развива 160км/ч.

Продажбите на Brammo Empulse в САЩ трябва да стартират до края на тази година, като вече е ясна неговата цена. При 6.0 тя е 9 995 долара, при 8.0 - 11 995 долара и при 10.0 – 13 995 долара. Тъй като в някои щати действат специални бонус програми при покупка на превозно средство с електрически двигател, там цента на байка може да падне почти наполовина.

Компанията Brammo е една от водещите северноамерикански фирми в областта на развитието на електротехника и нейното приложение в двуколесни превозни средства. Освен мотоциклети и двигатели, тя произвежда също собствени батерии и системи за управление на електрически агрегати. Марката има дилъри в Северна Америка, Европа и Азия.
Галерия Brammo Empulse
Тагове: Brammo, Brammo Empulse
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg