Автор: admin
Публикувано на: 29.05.2008 13:51:03

Рейтинг:

Yamaha

Според европейския сайт на Yamaha, новият напълно обновен мотоциклет Yamaha VMAX ще бъде официално представен на 4 юни тази година в 20:00 централноевропейско време.

Прототип на байка беше показан още през 2005 година на мотосалона в Токио. Оттогава светът тръпне в очакване. Новото поколение на VMAX се мяркаше на още няколко изложения, докато японският мотогигант най-сетне обяви официалната му премиера.

Все още не се съобщават подробности около мотора. Единственото, което Yamaha споделят е, че новият VMAX ще бъде "най-мощният мотоциклет, който някога е слизал от конвейра". Очаква се двигател с поне 1800 куб.см. обем и мощност около 200 к.с.

Първият VMAX се появяи през 1985 година. Всичко в него е японско - от първоначалните скици до вече готовият мотоциклет. Въпреки това, V-Max е прицелен в американския пазар и разполага с 1200 кубиков двигател, конкуриращ големите американски машини. Yamaha осигуряват за VMAX по-голям въртящ момент, висока мощност и впечатляващо ускорение, за да може ездачът на мотора да получи всичко наведнъж. Първият V-Max се отличава и с уникална управляемост, конкурирайки на завоите дори спортните мотоциклети. На правите участъци нито един спортен байк от съвременниците му не може да се мери с него.

Досега VMAX не е претърпявал съществени изменения през годините. Новият модел за 2009 година обещава нещо различно, остават само няколко дни, за да разберем какво точно.

Галерия Yamaha VMAX 2009
Yamaha презентира новия VMAX на 4 юни
Yamaha презентира новия VMAX на 4 юни
Yamaha презентира новия VMAX на 4 юни
Тагове: Yamaha, Yamaha VMAX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg