Автор: admin
Публикувано на: 22.10.2009 12:53:56

Рейтинг:

Yamaha

С появата си през 2005г., скутерът Yamaha X-MAX напъно заслужено спечели симпатии в цяла Европа. Спортният и модерен дизайн, в духа на водещия модел ТMAX, големият багажник и лекотата на управление превърнаха скутера в предпочитан от различни типове клиенти.

През 2010 година, X-MAX идва с напълно нова твърда рама, по-голям обем на багажника и арматурно табло с нов дизайн. Скутерът е получил и промяна в мястото за краката на водача, увеличаваща комфорта при шофиране на дълги разстояния.

Външният вид на модела е с по-ръбати и динамични линии от тези на предшественика му, като е променена и формата на фаровете. Предното окачване е с телескопична вилка, а задното - с двойни амортисьори, които могат да се регулират в четири позиции.

Както и до момента, Yamaha X-MAX ще се предлага в две версии. 250-кубиковата е с мощност 21к.с. при 7 500об/мин. и максимален въртящ момент 21Нм. при 6 000об/мин., докато за 125-кубиковата все още липсват тези данни.

Цветовете, в които ще се предлага X-MAX 250 са бяло (Competition White), черно (Midnight Black), синьо-сиво (Aluminium Slate) и сребристо (Storm Silver Storm Silver), а тези на X-MAX 125 - бяло (Competition White), черно (Midnight Black), синьо (Magnetic Blue) и сиво-синьо (Aluminium Slate).

Галерия Yamaha X-Max 2010
Тагове: Yamaha, Yamaha X-MAX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg