Автор: pavel
Публикувано на: 20.04.2011 13:24:41

Рейтинг:

Voltitude

Напоследък ставаме свидетели на какви ли не електрически скутери, но швейцарската компания Voltitude направо ни скри шапката с разработения от нея едноименен модел, вдъхновен от местните джобни ножчета.

Електроскутерът не само прилича на швейцарско ножче, но и има функцията да се сгъва досущ като него. Белият кръст от знамето на Швейцария пък е поставен на мястото, където се пада центърът на тежестта на превозното средство.

Voltitude разполага с алуминиева конструкция и джанти от същия метал, а заради това, че не развива скорост по-висока от 25км/ч., машината е регистрирана в Швейцария като електровелосипед.

Комплектът литиево-йонни батерии позволява изминаването на 20 до 40км. без презареждане, което пък се осъществява напълно в рамките на 4 часа. Ако все пак енергията ви свърши в неподходящ момент, скутерът разполага и с пластмасови педали за задвижване.

В момента компанията Voltitude е стартирала онлайн заявки за електроскутера си, без обаче да е посочила цена, а доставките е предвидено да стартират през септември.

Галерия Voltitude
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg