Автор: admin
Публикувано на: 16.11.2009 10:34:11

Рейтинг:

Triumph
Triumph не разполагаше с нови мотоциклети, които да представи на провелото се през миналата седмица изложение в Милано, но за сметка на това на щанда на британската компания бяха изложени четири специални изпълнения на нейни модели.

Най-голямо внимание привличаше разработеният в сътрудничество с Ohlins Speed Triple, който е получил специално окачване, множество карбонови елементи и уникална цветова окраска, в която са комбинирани винено червено и черно.

Байкът е произведен само в един екземпляр, който не е предназначен за продажба. Целта на неговото създаване е да се демонстрира публично, че от месец март британската компания ще предлага окачване на Ohlins като опция при моделите Daytona 675, Street Triple, Street Triple R, Speed Triple и Tiger.

Още една версия на Speed Triple беше представена в Милано, която е идентична със стандартния модел, но е получила червено-бяла цветова окраска, с която вече ще е наличен стрийтфайтърът, освен с досегашните черно-сиво, черно-оранжево и новото изцяло черно, комбинирано със златисти джанти и надписи.

Специалният Triumph Thunderbird на EICMA 2009 също целеше представяне на новия цвят на модела, наречен Phantom Red Haze. Боята се нанася ръчно върху елементите на мотоциклета, но тази версия ще бъде в ограничена серия.

Bonneville T100 Sixty е четвъртата машина, която Triumph показа в Милано. Тъй като моделът навърши 60 години през 2009-та, британците са решили да ни покажат версия на настоящото поколение, която е в цветовете на първия Bonneville T120. От този юбилеен мотоциклет ще бъдат произведени 650 екземпляра.
Галерия Triumph на EICMA 2009
Triumph показа четири специални модела на EICMA 2009
Triumph показа четири специални модела на EICMA 2009
Triumph показа четири специални модела на EICMA 2009
Triumph показа четири специални модела на EICMA 2009
Triumph показа четири специални модела на EICMA 2009
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg