Автор: admin
Публикувано на: 29.03.2010 12:36:33

Рейтинг:

Suzuki
В началото на идния месец Suzuki ще въведе на европейския пазар новия си модел GSX 1250 FA, който ще се предлага в две версии - стандартна и Traveller, като втората е насочена към любителите на комфортни и сигурни пътешествия.

Туристическата версия използва същия 1 255-кубиков двигател, като стандартната, чиято мощност е 98к.с. при 7 500об/мин. Припомняме ви, че той е взаимстван от модела Bandit 1250, но е претърпял леки корекции, осигуряващи по-меко ускорение и оптимално използване на въртящия момент при по-ниски обороти.

Агрегатът е оборудван с инжекционната система Suzuki Dual Throttle Valve (SDTV), която подобрява реакцията на мотора и същевременно намалява консумацията на гориво и отделяните CO2 емисии. Системата Idle Speed Control (ISC) пък облекчава стартирането на двигателя при студени климатични условия и стабилизира неговата работа.

Цената на Suzuki GSX 1250 FA Traveller започва от 9 950 евро, а цветовете, в които е налична версията са тъмно синьо (Candy Indy Blue), сив металик (Metallic Oort Grey) и черно (Pearl Nebular Black).
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg