Автор: pavel
Публикувано на: 15.05.2011 23:37:31

Рейтинг:

Стоунър

След като стартира от полпозишън и само за една обиколка изпусна лидерството, намиращият се в отлична форма през този сезон Кейси Стоунър спечели състезанието за Гран При на Франция.

При старта на пистата „Льо Ман” Стоунър беше задминат от съотборника си Дани Педроса, но му бе необходима само една обиколка, за да възвърне отново лидерството си и да го запази по най-добрия начин до края на надпреварата.

Дани Педроса се движеше много добре, но за негово нещастие отпадна след инцидент с Марко Симончели, като по-лошата новина е, че след медицинския преглед се е установило, че е със счупена дясна ключица.

Втори в днешното състезание завърши другият съотборник на Стоунър в тима на Honda Repsol - Андреа Довициозо, като той съумя да запази позицията си в последния завой, оставяйки зад себе си Валентино Роси, завършил трети във Франция.

Четвърти, пети и шести финишираха съответно Хорхе Лоренцо, Марко Симончели и Бен Спайс, а челната десетка се допълва от Ники Хейдън, Хироши Аояма, Ектор Барбера и Карел Абрахам.

След този кръг водач във временното класиране продължава да е Хорхе Лоренцо с актив от 78 точки. След него се нареждат Кейси Стоунър (66т.), Дани Педроса (61т.), Андреа Довициозо (50т.) и Валентино Роси (47т.).

Стоунър показа класа на Льо Ман
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg