Автор: admin
Публикувано на: 13.07.2010 11:46:43

Рейтинг:

Sea-Doo
Канадският воден джет Bombardier Sea-Doo GTX Limited iS 255 е избран за победител в тазгодишния конкурс на авторитетното онлайн издание в областта на персоналния воден транспорт Watercraft World.

Въпреки че цената на модела е 16 500 долара, което е почти два пъти повече от тази на обикновените джетове, и че дизайнът му е по-грубоват, експертите са на мнение, че за момента той е безспорен фаворит.

Трите основни критерия, по които е определен победителят, са иновации, търсене и дългосрочно въздействие на модела върху пазара. Sea-Doo GTX Limited iS 255 е оборудван с електронна система за разпознаване на натоварването на седалката. Освен това, моделът се управлява изключително лесно, дори при наличие на пътници, което позволява да се запазва контрол и при непредвидени ситуации.

Габаритити на Sea-Doo GTX Limited iS 255 са 3 535мм. дължина, 1 224мм. широчина и 1 277мм. височина, а теглото на джета е 430кг. Моделът предлага място за трима души, а в оборудването му са включени така наречените „умни” спирачки, система за управление на дроселовата клапа и други екстри.

Имайте предвид, че през това лято от Bombardier промениха името на джета на Sea-Doo GTX Limited iS 260. Това се наложи, след като мощността на 1493.8-кубиковия двигател Rotax 4-TEC беше увеличена от 255 на 260к.с.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg