Автор: vladi
Публикувано на: 18.08.2011 12:47:16

Рейтинг:

Scorpion

Популярният производител на мотоциклетни каски Scorpion разпространи информация за най-новия си модел Exo-1000 Air, чиито основни характеристики са лекота, здравина и практичност.

От компанията твърдят, че шлемът се поставя много лесно и е изключително комфортен при носене. Освен това при него е използвана новата вътрешна облицовка тип Kwikwick2, както и модерната система за вентилация Airfit Concept®.

Визьорът на Scorpion Exo-1000 Air е с иновативната конструкция Pinlock Max Vision и прибиращ се допълнителен слънцезащитен визьор, изработен по технологията SpeedView, благодарение на която почистването му става много лесно. И двата визьора са с антизапотяващо покритие и система за закрепване SAS, което допринася за изключително лесното им премахване и поставяне.

Новата каска се предлага само в пет цветови варианта. При три основните цветове са небесно синьо, черно и бяло, а през тях минават линии, съответно в бял металик, бяло и черно. Специално за Италия е налична цветова комбинация в трибагреника на страната,  а освен това е създадена така наречената версия Hi-Impact, отличаваща се едновременно със спортен и ретро дизайн.

Цената на Scorpion Exo-1000 Air в Европа е 340 евро, като наличните размери са от XS до XXL.

Галерия Scorpion Exo-1000 Air
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg