Автор: admin
Публикувано на: 13.08.2010 11:20:19

Рейтинг:

Създадоха
Преди да бъдат приложени в масови мотоциклети и автомобили, повечето технологии са били използвани от военните за техни превозни средства, така че се надяваме някога в серийно производство да влезе и революционният двигател на модела, с който ще ви запознаем днес.

Става въпрос за така наречения мотоциклет HDT M1030-M2 JP8, разработен от американската компанията Hayes Diversified Technologies Inc, който е насочен единствено към военните сили.

Уникалното на този иначе изглеждащ стандартно мотоциклет е, че неговият двигател може да работи на седем различни вида горива, при това американците са патентовали технологията. Байкът се движи на 4 вида военни горива, керосин, биогориво и дизел.

Агрегатът е 670-кубиков, четиритактов, с мощност 33к.с. Мотоциклетът развива максимална скорост от 152км/ч., може да преминава през водни басейни с дълбочина до 60см. и има автономия от около 500км.

HDT M1030-M2 JP8 се предлага на цена от 18 500 щатски долара, но както вече споменахме, за момента е предназначен само за военни цели. Цветовите окраски, в които е наличен са пустинно, черно и зелено.
Галерия HDT M1030-M2 JP8
Създадоха супермотоциклет за военни
Създадоха супермотоциклет за военни
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg