Автор: admin
Публикувано на: 20.05.2008 14:16:09

Рейтинг:

Roehr

Компанията Roehr Motorcycles се готви да представи мотоциклет, който вероятно ще бъде най-мощният и бърз байк, произведен в Америка. Мненията на критиците определят новото произведение, излизащо от работилницата на Walter Roehrich, като бъдещият любим мотоциклет на американците в класа суперспорт.

Създателите на байка са решили да съчетаят американската мощ и обем на класически V-Twin с европейски дизайн. Двигателят е специално конструиран от Harley Davidson с работен обем от 1250 куб.см., осем клапана и водно охлаждане, доставящ внушителната мощност от 180 к.с.

Колесната база на мощния байк е 1422 мм., размерът на гумите е 120/70/17 отпред и 190/50/17 отзад. Джантите Marchesini са от кован алуминий, с по 10 спици. Предната спирачка Brembo е с размер 320 мм., а задната - 230 мм. Височината на седалката е 800 мм., а теглото на мотоциклета – 193 кг.

Въпреки, че поръчки за новия Roehr 1250sc вече се приемат, крайната му цена все още не е известна. Предплатата обаче е ясна - за да се запази бъдещата американска мечта, трябва да се внесат 4500 долара, които в последствие ще бъдат калкулирани в цената.

Roehr Motorcycle е млада американска компания, със седалище в Гарни, Илинойс, която се занимава с немасово производството на спортни байкове.

Галерия Roehr 1250sc
Roehr създава най-мощния американски байк
Roehr създава най-мощния американски байк
Roehr създава най-мощния американски байк
Тагове: Roehr, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg