Автор: pavel
Публикувано на: 27.06.2011 12:55:51

Рейтинг:

Производството

От италианската компания Piaggio не пропуснаха да се похвалят, че на 17-ти юни в завода им в Понтедера е произведен 100 000-ят представител на популярния триколесен скутер MP3.

На празненството по случай юбилея, освен всички работници на предприятието, са присъствали лично най-големите шефове на Piaggio Group, сред които директорът по производството Карло Копола, главният дизайнер Алесандро Баноли и ръководителят на отдел скутери Марко Ламбри.

Piaggio MP3 се появи на бял свят през 2006г. и изненада всички с нестандартната си технология от три колесника. Тя обаче се оказа много сполучлива, тъй като позволява по-голяма динамика и маневреност, като същевременно подобрява стабилността.

В началото на тази година пък на пазара беше пуснат и компактният MP3 Yourban, предназначен за по- младите и неопитни водачи. Този модел се отличава с неотразим спортен дух и изчистени линии.

Производството на Piaggio MP3 достигна 100 000 бройки
Тагове: Piaggio, Piaggio MP3
Читателски коментари

Анонимен 2016-09-20 03:41:18 0 отговори

Анонимен

Thankyou for this wondrous post. I am glad I observed this website on yahoo. Thankyou for this wondrous post. I am glad I observed this website on yahoo.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg