Автор: admin
Публикувано на: 29.04.2009 23:00:57

Рейтинг:

Подобрената

Най-добрата портативна камера в света VholdR ContourHD, която е предназначена за монтаж върху мотоциклетни и велосипедни каски, е получила доста подобрения през тази година.

Камерата вече разполага и с режим на снимане с HD качество, при което разделителната способност е 1 280х720dpi, като е запазен и режимът SD (854х480dpi). С първия се заснемат 60 кадъра в секунда при визуален ъгъл 130 градуса, а с втория – 30 кадъра в секунда при визуализация 90 градуса.

Литиево-йонната акумулаторна батерия позволява снимане до 2 часа, като времето, необходимо за нейното презареждане е 3 часа. Зареждането може да става както в обикновен контакт, така и през USB порт на компютър.

Стандартно VholdR ContourHD има microSD карта с капацитет 2GB, но паметта може да бъде увеличена до 16GB. 30-минутен запис в режим HD отнема 1GB от свободното пространство, а в режим SD за същото количество памет може да заснемате 1 час.

Видео форматът, в който заснема камерата е H.264, а файловете се записват с разширение .mov. Апаратът е водонепроницаем, като корпусът му е изработен от алуминий и фибростъкло. VholdR ContourHD е съвместима с операционни системи Mac 10.4 и 10.5, и Windows XP и Vista.

Камерата има много компактни размери и тежи само 116гр. Дължината и е 95мм., широчината - 34мм., а височината – 53мм. VholdR ContourHD може да бъде закупена директно от сайта на производителя, като цената и без доставката е 280 щатски долара.

Галерия VholdR ContourHD
Подобрената камера за каски VholdR ContourHD
Подобрената камера за каски VholdR ContourHD
Подобрената камера за каски VholdR ContourHD
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg