Автор: admin
Публикувано на: 23.03.2009 23:37:39

Рейтинг:

Piaggio

Италинската компaния Piaggio въведе нова версия на популярните си скутери Carnaby, която се превръща в най-мощният представител на това семейство.

Carnaby Cruiser 300 е оборудван с едноцилиндров двигател, който е с водно охлаждане и електронно впръскване на горивото. Неговият работен обем е 278куб.см., мощността му е 22к.с. при 7 250об/мин., а максималният въртящ момент достига 23Нм при 6 000об/мин.

Скутерът има спортен външен вид, множество хромирани детайли и голяма радиаторна решетка. Клиентите могат да поръчат допълнително широка гама аксесоари, като покривало, алармена система, допълнителен багажник и предпазно стъкло.

Габаритите на Piaggio Carnaby Cruiser 300 са 2 050мм. дължина, 780мм. широчина и 1 400мм. височина, а седалката му е разположена на 780мм. от земята. Мотоциклетът е доста икономичен, като е в състояние да измине 37км. с литър гориво, при скорост 60км/ч.

Цветовете, в които се прдлага скутерът са синьо (Andromeda Light Blue), черно (Cosmos Black), сиво (Orion Grey) и бяло (Moon White). Цената на машината още не е обявена, но тя със сигурност ще е по-висока от тази на Carnaby Cruiser 250, която е 3 700 евро.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg