Автор: admin
Публикувано на: 29.03.2009 23:07:31

Рейтинг:

Piaggio

Италианският концерн Piaggio Group представи новия член на популярното си семейство скутери Beverly. Това е Tourer 300ie, който ще замени 250-кубиковата версия на модела, която се предлагаше през 2008г.

Двигателят на мотоциклета е четиритактов, с водно охлаждане и директно впръскване на горивото, отговарящ на еко стандарта Euro3. Той е с мощност 22к.с. при 7 250об/мин. и максимален въртящ момент 23Нм. при 6 000об/мин., позволяващи на машината да развива максимална скорост от 125км/ч.

Beverly Tourer 300ie е получил тонирано стъкло, множество хромирани елементи и по-голям багажник от този на предшественика си, в който спокойно се събира каска. Скутерът е с 260мм. дискови спирачки отпред и отзад, седалката му е на височина 790мм., а разстоянието между двете оси е 1 470мм.

Новото попълнение на Piaggio ще се предлага в цветовете сиво (Pulsar Grey), синьо (Midnight Blue), черно (Cosmo Black) и бяло. Въпреки че Beverly Tourer 300ie е получил значителни подобрения спрямо предшественика си, цената му няма да е по-висока, като ще е около 4 100 евро.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg