Автор: admin
Публикувано на: 26.04.2009 22:30:36

Рейтинг:

Peugeot

Френската компания Peugeot стартира продажбите на новия си скутер с големи колесници LXR, като успоредно с това разпространи още снимки и информация за модела.

Скутерът се предлага с два четиритактови двигателя с водно охлаждане, отговарящи на европейския стандарт Euro3. 125-кубиковият е с карбуратор и мощност 13к.с., а 200-кубиковият е с електронен инжекцион и генерира 16к.с.

Предното окачване на Peugeot LXR е с 33мм. телескопична вилка, с ход 100мм., а задното е с четирипозиционен амортисьор. Междуосието на модела е с 10мм. по-късо от това на най-близкия му конкурент Geopolis, което допринася за по-добра маневреност в града.

Теглото на скутера е 135кг., резервоарът е с вместимост 8 литра, седалката е на височина 790мм., а в багажника под нея спокойно се побира мотоциклетна каска. Спирачните механизми са с 220 милиметрови дискове, а джантите са 16-инчови.

Моделът беше представен за първи път на изложението EICMA 2008 в Милано през ноември. Той се характеризира с относително ниска цена, като LXR 125 струва 2 650 евро, а LXR 200 - 2 900 евро. И двете версии са налични в цветовете бяло, синьо и тъмно сиво.

Галерия Peugeot LXR
Тагове: Peugeot, Peugeot LXR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg