Автор: admin
Публикувано на: 16.09.2009 10:09:26

Рейтинг:

Peugeot
На своето заседание от 3 септември 2009  в Мандьор, Управителният Съвет на Peugeot Motocycles прие оставката на Даниел Ривиер от поста Генерален Директор и назначи Жан-Марк Гал за Президент и Пиер-Луи Колен за Генерален Директор на Дружеството.

Господин Гал, член на Борда на Директорите на PSA Peugeot Citroën и изпълняващ длъжността директор на Марките на Групата, благодари на Даниел Ривиер за отличната работа и смелите решения в управлението на Peugeot Motocycles.

Пиер-Луи Колен, 46 години, е завършил Висшето Училище по Минно дело в Париж. Влиза в PSA през 1989г. и изпълнява различни функции в Peugeot, по-специално Генерален Директор за Унгария и Турция, Директор Зона Иран, а от 2005 до 2009, Генерален Директор за Великобритания. От 1-ви юни 2009г. той е Директор на Програмата Електрически Автомобили и Хибриди Дизел Peugeot.

Вече 110 години Peugeot Motocycles произвежда двуколесни превозни средства, а днес предлага една от най-богатите гами скутери и мотоциклети.

В стремежа си към новаторство и вдъхновявайки се от автомобилите, Peugeot Motocycles стана първата Марка, която лансира електрически скутер, оборудва скутерите си 125 см³ със сериен ABS, предложи скутер 50 см³, произведен във Франция на цена под 1 000 евро и разработи модификацията Compressor. Ludix, Satelis и Vivacity са сред най-успешните модели на Марката.

Трети производител в Европа, лидер във Франция, Peugeot Motocycles разполага с 4 000 търговски центъра  в Европа, а през 2008 постигна 136 000 продажби и оборот от 204 милиона евро.
Peugeot Motocycles с нов генерален директор
Тагове: Peugeot
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg