Автор: admin
Публикувано на: 12.03.2009 23:49:39

Рейтинг:

Нов

Към продуктовата линия от планински снегоходи на Yamaha ще се присъедини и новият FXNytro M-TX SE 162. Моделът ще се предлага в черен и син цвят и ще е наличен в САЩ от юли, като цената му ще е 12 600 долара.

Машината се задвижва от мощен четиритактов, трицилиндров двигател Genesis 130, който е с работен обем 1 049куб.см., електронна система за впръскване на горивото, три карбуратора Mikuni и усъвършенствана система за управление на агрегата, регулираща смесването на горивото с въздуха в оптимална комбинация.

FXNytro M-TX SE 162 е оборудван със системата Yamaha Engine Brake Reduction System (E.B.R.S.), която намалява работата на двигателя при затворена дросел клапа, като по този начин снегоходът може да се плъзга по снега от набраната инерция, икономисвайки гориво.

Моторната шейна е получила и ново окачване ProMountain Air, включващо два амортисьора Fox Float Air и система Fox Float Air 2XV. Гъсеницата на машината е тип Camoplast® Maverick, като дължината и е 4 115мм. В серийното оборудване влизат цифрово информационно табло, нагряващи се дръжки и ниско разположено предпазно стъкло.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg