Автор: admin
Публикувано на: 24.08.2010 10:48:41

Рейтинг:

Най-лекият
Когато италианският разработчик и производител на ексклузивни мотоциклети NCR пуска свой нов модел, винаги очакваме нещо невиждано до момента и така нареченият Leggera 1200 Special не прави изключение.

Мотоциклетът е определян от представители на NCR като най-лекият Hypermotard, създаван някога. Той е базиран на Ducati Hypermotard 1100, който тежи 172кг., но теглото на Leggera 1200 Special е с цели 57кг. по-малко.

За да постигнат забележително ниското тегло на своя модел, инженерите на NCR са заменили абсолютно всяка една част на мотоциклета, която е било възможно, с титаниева или карбонова, като спирачната система също е карбоно-керамична.

Въпреки по-ниското тегло, байкът е получил допълнителни 20к.с. към своята мощност, постигнати чрез цилиндри с по-голям диаметър, горивна камера на NCR, титаниеви клапи и изпускателна система в стил MotoGP.

Съвсем в реда на нещата, цената на Leggera 1200 Special не е по джоба на всеки. Мотоциклетът се предлага за нито повече, нито по-малко от 106 500 евро.
Галерия Leggera 1200 Special
Най-лекият Hypermotard в света
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg