Автор: vladi
Публикувано на: 27.12.2010 11:47:10

Рейтинг:

MV

Ако видите MV Agusta Brutale на улицата, вероятно ще си помислите „защо го нямам в гаража си”, а отговорът е много прост – „защото е твърде скъп”. Това обаче вече не е така, тъй като италианската компания пусна нова версия на модела, която е много по-достъпна от другите две.

Докато цените на Brutale 990R и Brutale 1090RR са съответно €15 590 и €18 700, то Brutale 920 може да бъде ваш само за €11 990. Срещу тази сума ще получите една истинска MV Agusta, на която е орязана единствено динамиката, но останалите качества са останали непокътнати.

Дизайнът на голия байк не е променян - той е същият като този на по-големите му братя, като са въведени само нови цветове. MV Agusta Brutale 920 ще се предлага в матово черен и бял цвят.

Двигателят на най-новото попълнение в продуктовата гама на италианците е четирицилиндров с работен обем 921 куб.см. Неговата мощност е 129к.с. при 10 500об/мин., а максималният му въртящ момент достига 95Нм. при 8 100об/мин. Агрегатът се управлява от много сложна електроника Marelli 5SM ECU, като той може да работи в два режима (нормален и спортен), а тракшън контролът има цели 8 позиции.

MV Agusta Brutale 920 използва абсолютно същата рама, като другите версии на голия байк, която е изработена от стоманени тръби и алуминиеви пластини. Мотоциклетът е с тегло 190кг., разстоянието между двете му оси е 1 430мм., а седалката е разположена на височина 825мм.

Окачването пък има няколко различни настройки, за да може байкът да се ползва и от по-неопитни водачи. Вилката е 50мм. на Marzocchi, а отзад е монтиран амортисьор на Sachs. За спирането се грижат четирибутални апарати на Brembo, а джантите са 17-инчови, облечени с гуми Pirelli Angel.

Галерия MV Agusta Brutale 920
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg