Автор: admin
Публикувано на: 19.03.2010 14:28:39

Рейтинг:

Каскадьор
Ще свалим предната част на мотора и така ще го карам – по този начин описа част от своето шоу световнизвестният каскадьор Ангиол Золтан. Той пристигна в Пловдив специално за изложението „Феър мото шоу“, което продължава от 19 до 21 март. 38 фирми и експонати от 10 държави се представят на първия у нас форум  за мотоциклети, АТВ и мотоаксесоари, който се организира от Международен панаир Пловдив.

Ако мога да привлека вниманието на българската публика, ще бъде много радостен, затова съм подготвил специална програма, каза прочутият стънтър Ангиол Золтан на пресконференция преди откриването на „Феър мото шоу“. 

Той ще журира и първото в страната състезание по стънт, което ще се проведе на 20 март. То ще бъде в свободен стил, за да улесним състезателите, каза Золтан. На класиралите се на първите три места ще бъдат дадени ваучери за  500, 300 и 200 лева, срещу които ще получат екипировка и аксесоари. В надпреварата ще се включи и четвъртокласник, който е част от отбора на българска фирма, участваща в изложението.

„Интересът към него е много голям и се надявам да създадем истински празник за любителите на мото спорта. Разбира се, той е свързан и със сериозен бизнес, който за първи път има възможност да се представи по един оригинален начин“, каза главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. „Поздравявам организаторите за тази прекрасна инициатива. А ние ще погледнем по-сериозно на нещата, които са интересни за младите хора като мотоспорта, който се развива много динамично“, добави заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов, който откри изложението. Сигурен съм, че това ще стане тридневен празник на атрактивността, адреналина и приятелството, се казва в поздравителния адрес, който министърът на спорта доц. д-р Свилен Нейков изпрати до организаторите и участниците във „Феър мото шоу“. През следващата година то ще се превърне в един голям мото фестивал, коментира изпълнителният директор на панаира Богомил Бонев.

Най-нови модели мотоциклети и АТВ, резервни части, оборудване, екипировка и аксесоари са подредили изложителите в палата 6 на панаирния комплекс. Сред експонатите е и моторът на Слави Трифонов - «Boss Hoss BHC-3 502», 8226 кубика и  502 конски сили.    

Посетителите могат да видят демонстрации на Ангиол Золтан на 19 март (17-17.20 ч.), на 20 март (14.30-15 ч.) и  на 21 март (11-11.30 ч и 14-14.30 ч.) на специално направената писта пред палата 6. Тренировките за стънт състезателите са в петък от 15 до 16 ч и от 18 до 19 ч, в събота – от 9 до 11 ч. Надпреварата ще се проведе в събота от 12 до 14 ч, а официалното награждаване на победителите ще бъде от 16 часа.

Изложението е отворено за посетители в петък и събота от 9 до 19 ч, а в неделя – до 16 часа.
Каскадьор кара с половин мотор на Феър мото шоу
Каскадьор кара с половин мотор на Феър мото шоу
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg