Автор: admin
Публикувано на: 25.11.2010 11:03:43

Рейтинг:

KTM
Максискутерите стават все по-популярни напоследък, поради което множество компании, които нямат такива модели, създават концепции, а за други тръгват слухове, че разработват.

След като вече ви запознахме с предполагаемите планове на Ducati за пускане на максискутер, смятаме че е редно да обърнем внимание и на още една спекулация за такъв модел на австрийската компания KTM.

Според изданието 1000scooters.com, австрийците подготвят максискутер, който ще се нарича SC-DUKE. Наименованието пък въобще не е случайно, тъй като според информацията моделът ще използва двигателя на стрийтфайтъра Super Duke.

Припомняме ви, че агрегатът е двуцилиндров, 999-кубиков, генериращ мощност от 98к.с. и максимален въртящ момент 90Нм. Производителността на двигателя обаче ще бъде ограничена, а скоростната кутия ще е секвенционална и ще работи в три режима - City, Open и Road.

Според информацията на изданието, суперскутерът ще разполага със стоманена рама и алуминиев заден шарнир, спирачните му механизми ще са 4-бутални с 320мм. дискове на Brembo, а джантите ще са с размер 17 инча.

Що се отнася до естетиката на модела, за нея можем да съдим само по тази снимка, която не става ясно дали е официална или плод на нечия фантазия. Въпреки че все още няма официална информация за модела, някои източници твърдят, че той ще е готов още до края на тази година, а цената му ще е около 10 000 евро.
KTM готви суперскутер
Тагове: KTM, KTM SC-DUKE
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg