Автор: admin
Публикувано на: 14.10.2010 10:55:39

Рейтинг:

INTREMOT
Италианският мотопроизводител Aprilia използва изложението в Кьолн, за да представи една доста специална версия на Aprilia RSV4 Factory, която е вдъхновена от WSBK и се отличава с редица технологични допълнения взаимствани от състезателните байкове.

Мотоциклетът е наречен Aprilia RSV4 Factory APRC, като последното е съкратено от Aprilia Performance Ride Control и представлява система за самостоятелно регулиране на тракшън контрола, според различните типове гуми. Тя включва контрол на сцеплението, контрол на стабилността и quick shifter, като всички те са базирани на системите от байка на Макс Биаджи.

Двигателят на суперспортния мотоциклет е претърпял подобрения по смазването, което е довело до оптимизиране на работата му. Изпускателната система пък е нова с дроселова клапа, която работи в хармония с Ride-By-Wire система.

Aprilia RSV4 Factory APRC е оборудвана с гуми Pirelli, разработени специално за нея. Байкът е получил също уникална цветова окраска, напълно регулируеми рамка и окачване, като предната вилка е с марка Ohlins.

Специалната версия на Aprilia RSV4 Factory разполага с мощност от 180к.с. при 12 250об/мин. и максимален въртящ момент 115Нм. При 10 000об/мин. Сухото тегло на машината пък е 179 кг.
Галерия Aprilia RSV4 Factory APRC
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg