Автор: pavel
Публикувано на: 06.01.2011 22:18:15

Рейтинг:

Хорхе

Според неофициална информация, световният шампион в MotoGP за 2010г., Хорхе Лоренцо, се отказва от екипировката на Dainese, като за неговата сигурност вече ще се грижат конкурентите от Alpinestars.

Въпреки че все още не е потвърдено официално, това е твърде възможно да се случи. Причината е, че Dainese има сключени договори с много професионални мотоциклетисти, но до момента така и не е използвала Лоренцо и спечелената от него титла, за да промотира своите продукти.

На Лоренцо най-вероятно не му се нрави и фактът, че основният му конкурент и доскорошен съотборник Валентино Роси е почетен президент на марката AGV, която от 2007г. се контролира от Dainese. Освен това, Докторът е в много близки отношения с основния акционер Лино Дайнезе.

Dainese се грижи за екипировката на Хорхе Лоренцо и го спонсорира още от времето, когато той се състезаваше в 250-кубиковия клас на MotoGP. Според договора му, той получава същото оборудване, като останалите състезатели, но след спечелената титла Лоренцо явно иска по-специално внимание към него.

Галерия
Хорхе Лоренцо се отказва от Dainese
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg