Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2008 11:54:08

Рейтинг:

Honda

Японският мотопроизводител Honda пусна първи официални снимки на обновения CBR600RR, който се очертава да стане истински хит сред феновете със своята уникална естетика, съчетана с динамична ефективност.

CBR600RR 2009 ще бъде първият мотоциклет от този клас, който ще е с ABS. Това е една доста голяма крачка предприета от Honda, която ще позволи на клиентите и да получат по-голяма сигурност и ще даде на компанията предимство пред конкурентите.

Тъй като използването на система ABS в спортните мотоциклети винаги е пораждало много противоречия сред мотоциклетистите, от Honda не планират да я налагат, а ще я предлагат само като допълнителна опция.

Двигателят на CBR600RR 2009 е станал по-динамичен след модернизацията, като максималният въртящ момент е нарастнал в диапазона 8 000 - 12 000об/м. Мотоциклетът е получил нови обтегатели, които намаляват шума и повишават сигурността на водача.

Към набора от цветове, с които ще се предлага байкът е добавена уникалната цветова комбинация "Trikolor" КНВ, съчетаваща графитено сиво, синьо и бяло.

Галерия Honda CBR600RR 2009
Тагове: Honda, Honda CBR, Honda CBR600RR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg