Автор: vladi
Публикувано на: 14.01.2011 09:45:07

Рейтинг:

Honda

Американското подразделение на Honda - Honda R & D, което се занимава с развойна дейност, представи три къстъм мотоциклета, разработени върху модели на японската компания, чието бъдеще обаче не е ясно.

Най-интересният от тях безспорно е Switchblade, базиран на модела Sabre. Негов автор е дизайнерът Едуард Биртулеску, който е оборудвал машината с множество карбонови елементи, регулируемо окачване Ohlins, спирачки Brembo и атрактивни джанти с размер 21 инча отпред и 18 инча отзад, и е избрал за нея лилав цвят.

Дизайнерът Ерик Дънши пък е използвал една Honda Stateline, за да създаде така наречения Slammer, на който е монтирал агресивни оптекатели с по-заострени линии. В предната си част мотоциклетът е напълно обновен, като разполага с обърната вилка и огромно 23-инчово колело. Освен това, са налице стерео система, чиято мощност е 500 вата, и регулируемо окачване, а цветът на машината е изцяло черен.

Третият къстъм байк на Honda е базиран на модела Fury и е получил от автора си Ник Ренер името Furious. Мотоциклетът се отличава с много атрактивни резервоар и заден калник, като дизайнерът е взел решение тотално да модифицира рамката и да изчисти мотора от всички излишни компоненти. Впечатление прави и ретро седалката.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg