Автор: admin
Публикувано на: 10.11.2008 22:15:10

Рейтинг:

Honda

На завършилото вчера мотоизложение EICMA 2008, Honda представи новото поколение на максискутера SilverWing SW-T 400, което е с доста по-атрактивен външен вид от своя предшественик.

Предното стъкло на скутера е с променен дизайн, а фаровете са вградени в предната оптика. SilverWing SW-T 400 е получил съвременен мултифункционален панел, наподобяващ тези на автомобилите.

Двуместната седалка на превозното средство е изработена от мек материал, а височината и позволява комфортно пътуване дори на дълги разстояния. Товарното помещение под креслото е огромно. То може да побере две каски, като същевременно остава място за лаптоп и малка чанта.

Двигателят на Honda SilverWing SW-T 400 2009 е двуцилиндров, с работен обем 399куб.см и система за директно впръскване на горивото. Неговата мощност е 39к.с., а максималният му въртящ момент достига 37.8Нм.

Спирачките на скутера са с 276мм. дискове отпред, които заедно с комбинираната ABS/CBS система осигуряват максимална безопасност по време на шофиране. Вилката е 41мм. телескопична, а отзад амортисьорите са регулируеми.

Цветовете, в които ще се предлага SilverWing SW-T 400 през 2009г. са сребристият Sword Silver Metallic, черният Pearl Cosmic Black Metallic, червеният Candy Graceful Red и белият Pearl Sunbeam White. Цената на скутера в Европа ще е около 6 000 евро.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg