Автор: pavel
Публикувано на: 31.01.2011 23:10:05

Рейтинг:

Honda

Днес в Малайзия се състоя представянето на пилотите и мотоциклетите на Honda Repsol, с които отборът ще участва през 2011-та в шампионата MotoGP.

Както вече знаем, тази година Honda Repsol залага на трима пилоти, благодарение на договорите за допълнителни постъпления със спонсорите си. Припомняме ви, че това са Дани Педроса, Андреа Довициозо и Кейси Стоунър.

От пилотите първи на сцената се качи Дани Педроса, който каза, че се е възстановил напълно от контузията и сподели, че ежегодно пада лошо по 4-5 пъти, но се надява през 2011-та да намали бройката.

След Педроса, се появи Андреа Довициозо, който показа и новия си шлем. Относно плановете си, Андреа разкри, че до първото състезание ще работи усилено по шасито и спирачната система на своя байк, за ги оптимизира до максимум.

Накрая на сцената излезе и новият пилот на тима Кейси Стоунър, който също наблегна на факта, че спирачките на моторите не са много добри. Австралиецът не скри, че е щастлив от преминаването си в Honda Repsol.

Галерия Repsol Honda 2011
Читателски коментари

Stefan Lalev - http://www.hondabg-fan.com 2011-04-12 16:57:03 0 отговори

Stefan Lalev - http://www.hondabg-fan.com

Засега са доста добре,но да видим какво ще направи Доктора.Все пак Honda си е Honda .....и запомнете .... The Power OF Dreams

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg