Автор: vladi
Публикувано на: 15.06.2011 13:39:59

Рейтинг:

Honda

В края на миналата година Honda пусна на родния пазар първия си сериен електроскутер, чиято цена е доста по-солена от тази на азиатските му конкуренти, но все пак той се радва на добър успех в Япония.

За да засилят още повече интереса към EV-neo, от компанията са създали негова специална версия, която е в стила на състезателните супербайкове от тима Honda Repsol, участващ в шампионата MotoGP.

Honda EV-neo разполага с литиево-йонна батерия на Toshiba, която се зарежда в стандартен домакински контакт за 4 часа, но в бързозарядна станция тя може да възстанови 80% от капацитета си само за 20мин., а за още 10мин. в нея е готова на 100%.

Според Honda, по технически и динамични показатели, EV-neo може да се сравнява с 50-кубиков скутер. Габаритите на модела са 1 802мм. дължина, 681мм. широчина и 1 066мм. височина.

Разстоянието, което EV-neo може да измине с напълно заредена батерия, обаче не е много впечатляващо. По данни на компанията, скутерът има автономия от максимум 30км. и то при условие, че се движи по гладки настилки.

Галерия Honda EV-neo Repsol
Honda EV-neo заприлича на състезателен байк
Honda EV-neo заприлича на състезателен байк
Honda EV-neo заприлича на състезателен байк
Honda EV-neo заприлича на състезателен байк
Тагове: Honda, Honda EV-neo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg