Автор: admin
Публикувано на: 27.11.2009 00:18:06

Рейтинг:

Hesketh
Възродената британска компания Hesketh Motorcycles и обновената New Vectrix, която възникна след обявяването в несъстоятелност на Vectrix, ще стартират съвместно производство на електрически двуколесни превозни средства.

Техният първи общ проект е скутерът Hesketh HZE-Vectrix, предназначен за придвижване в градовете. Машината може да изминава 80км. без презареждане, а пълното възстановяване на батерията става за 2.5 часа в стандартен домакински контакт. Скутерът ускорява от 0-80км/ч. за 6.8сек., а максималната скорост, която може да развие е 96км/ч.

Преди стартирането на проекта, Hesketh Motorcycles е била известна с производството на малко на брой, но интересни двуколесни мотоциклети през 80-те години. След като по-рано тази година марката беше придобита от бизнесмена Пол Слимън, той обяви, че тя ще се насочи от бензинови към електрически модели.

Скутерът Hesketh HZE-Vectrix се позиционира в премиум сегмента на пазара на мобилните превозни средства. До края на 2010-та компаниите ще пуснат още два съвместни модела, а с цел по-добро обслужване ще задължат дилърите на Vectrix да предлагат гаранционна поддръжка за всички мотоциклети, които са продадени през последните две години.
Галерия Hesketh HZE-Vectrix
Hesketh HZE-Vectrix
Hesketh HZE-Vectrix
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg