Автор: vladi
Публикувано на: 27.02.2011 22:11:57

Рейтинг:

Harley-Davidson

Американската компания Harley-Davidson е на път да открие първия си завод, намиращ се извън пределите на родината и САЩ, като това ще стане въпреки кризата и намалелите продажби на марката.

Целта на новия завод е именно да увеличи продажбите, като неслучайно за негово място е избрана Индия. Първоначално от Harley са смятали да внасят своите мотоциклети в страната, но поради силния интерес и подкрепата на местното правителство, те са взели решение 60% от производството за този пазар да е локализирано.

От Harley-Davidson отвориха първия си магазин в Индия през 2010-та година, като за второто й 6-месечие са продали 250 мотоциклета. Най-евтиният модел, който се продава там е Superflow, като неговата цена е 550 000 рупии, равняващи се на около 12 000 щатски долара.

Мениджърите на Harley-Davidson очакват, че след прехвърлянето на производството в Индия, цената на гореспоменатия модел ще спадне с 40-45%. Тук обаче идва и уловката, която е, че някои от частите ще се произвеждат от местни доставчици. Това ни навежда на мисълта, че качеството няма да е същото.

Галерия Harley-Davidson
Harley-Davidson открива първия си завод извън САЩ
Тагове: Harley-Davidson
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg