Автор: admin
Публикувано на: 05.09.2008 11:16:55

Рейтинг:

Harley-Davidson
Американската компания Harley-Davidson реши да вземе под внимание многобройните заявки от клиенти и да започне масово производство на триколесния мотоциклет Triglide.

До момента, желаещите да карат триколка Harley-Davidson трябваше да си закупят стандартен мотоциклет на марката и да го оборудват с трети колесник.

Triglide е разработен върху Electra Glide Ultra Classic, но за да се трансформира в триколесно превозно средство се е наложило задната ос да бъде заменена с автомобилна и да се подсили окачването.

За да се чувства напълно комфортно водачът, Harley-Davidson са оборудвали триколката с GPS, радио, круиз-контрол, опция за заден ход и други характерни екстри за моделите на компанията.

В САЩ продажбите на Triglide ще стартират в началото на 2009г., но все още не е известно дали моделът ще се предлага в Европа.

Компанията Harley-Davidson държи почти половината пазар в САЩ за мотоциклети с работен обем над 650куб.см. Тя е основана през 1903г. от двама приятели - Уилям Харлей и Артур Дейвидсън. Маркта олицетворява свободата, младостта и независимостта. Това не е просто мотоциклет, а начин на живот и философия.
Галерия Harley-Davidson Triglide
Harley-Davidson Triglide
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg