Автор: pavel
Публикувано на: 20.06.2011 22:51:10

Рейтинг:

Електросутерът

Само преди няколко дни ви показахме специална версия на електроскутера Honda EV-neo, а ето, че пак ще ви занимаваме с японския модел, защото стана ясно, че той ще се появи в Европа и то съвсем скоро.

До момента EV-neo се продаваше само в родината си Япония, но сега ще се появи и в Испания, благодарение на общината на Барселона, която се е споразумяла с Honda за доставка на 18 бройки, които ще бъдат използвани за една година.

Причината Honda да се съгласи да достави електроскутерите в Барселона е, че градът е един от най-дейните по отношение насърчаване използването на електрически превозни средства, чийто дял в момента там е невероятните 30%.

Honda EV-neo разполага с литиево-йонна батерия на Toshiba, която се зарежда в домакински контакт за 4 часа, но в бързозарядна станция тя може да възстанови 80% от капацитета си само за 20 минути.

Според Honda, по технически и динамични показатели EV-neo може да се сравнява с 50-кубиков скутер. Габаритите на модела са 1 802мм. дължина, 681мм. широчина и 1 066мм. височина.

Галерия Honda Ev-neo Scooter
Електросутерът Honda EV-neo идва в Европа
Електросутерът Honda EV-neo идва в Европа
Електросутерът Honda EV-neo идва в Европа
Електросутерът Honda EV-neo идва в Европа
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg