Автор: admin
Публикувано на: 23.03.2009 23:31:54

Рейтинг:

Електрически

На американския пазар се предлага един много практичен електроскутер, който е оборудван с кошница, подобна на тези от супермаркетите. Това приспособление изобщо не е случайно, тъй като замисълът на превозното средство е да се използва за придвижване до близкия магазин или парк.

Машината, известна под името Stand-N-Ride Electric Scooter, се задвижва от 500-ватов електродвигател, но отскоро има и версия Pro, която е с 600-ватов електромотор и по-мощна батерия.

Триколката е с две скорости за движение напред и една за назад. Тя развива максимална скорост от 24км/ч. и може да измине 32км. с едно зареждане на батерията. Полезният това, който има възможност да поеме малкото превозно средство е 136кг.

Stand-N-Ride Electric Scooter е с много проста конструкция и е излкючително компактен. Неговите габарити са 992мм. дължина и 642мм. широчина, а теглото му е 55кг. Машината се побира безпроблемно в багажник на автомобил и се сглобява и разглобява много лесно, което отнема едва 2-3 минути.

Цената на електроскутера в САЩ е около 900 щатски долара, като той е наличен в цветовете синьо, черно и сребристо, а гаранцията му е 6 месеца. Клиентите могат да го оборудват и с някои допълнителни екстри, като фар, поставка за чаши, звуков сигнал и дискови спирачки.

Електрически скутер за пазар
Електрически скутер за пазар
Електрически скутер за пазар
Електрически скутер за пазар
Електрически скутер за пазар
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg