Автор: admin
Публикувано на: 09.10.2009 11:08:44

Рейтинг:

Екипировката

Дойде време, когато BMW отново заигра важна роля в моторните спортове и съвсем в реда на нещата баварската компания реши да пусне спортна колекция мотоекипировка, която е наречена DoubleR.

Колекцията се състои от костюм, ботуши, каска и ръкавици, които са подходящи не само за водачите на супербайка BMW S 1000 RR, но и за всички мотоциклетисти, за които спортният дух и безопасността са от първостепенно значение.

Дизайнът на продуктите подчертава техните спортни цели. Външният вид, комфортът и сигурността са обмислени до последния детайл, като верни на традицията, от BMW са обърнали специално внимание на активната безопасност на мотоциклетиста.

Състезателният костюм DoubleR приляга плътно върху тялото и е изключително удобен. За направата му е използвана кожа от кенгуру, която е с дебелина само 1мм., но е с 20% по-лека от традиционните костюми от телешка кожа.

Шлемът от колекцията DoubleR е разработен на базата на модела Sport, като е добавен допълнителен спойлер, подобряващ аероакустичните характеристики на каската и адаптиращ я максимално към аеродинамичните качества на мотоциклета BMW S 1000 RR, осигурявайки допълнителна стабилност при високи скорости.

Ботушите DoubleR също са базирани на тези от серията Sports, кaто те са предназначени за професионални състезатели, управляващи мотоциклети от класа на BMW  S 1000 RR. Ръкавиците от външната страна са от 100% кенгурова кожа, която на активните места е двойна, отвътре са с кевлар, а на китките имат твърда пластмасова облицовка, предпазваща от травми.

Галерия BMW DoubleR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg