Автор: admin
Публикувано на: 07.11.2010 22:35:16

Рейтинг:

EICMA
Триколката Piaggio MP3 се превърна в доста успешен модел за италианския концерн, като от пускането и на пазара през 2007г. до момента е реализирала над 80 000 продажби в цял свят.

За да поддържат успеха на модела, италианците постоянно работят по него и пускат нови модификации, като последната е наречена MP3 Yourban и направи дебют на изложението EICMA 2010.

Piaggio MP3 Yourban ще се предлага с два едноцилиндрови двигателя, с обеми 125 и 300куб.см. Първият е с мощност 15к.с. при 9 750об/мин., а вторият доставя 22,4к.с. при 7 500об.мин. Освен това, те са претърпели известни модификации, довели до намаляване на шума, разхода на гориво и отделяните CO2 емисии.

Новата модификация се отличава от стандартния модел с по-агресивни предна и задна част, монтирани са и габарити и задни стопове с LED светлини, а предпазното стъкло е затъмнено. Инженерите на компанията са променили също формата на дръжките за пътника отзад, от което те са станали по-удобни.

Седалката на MP3 Yourban е разположена на две нива, а в багажника под нея спокойно се побират две каски с козирки. Отпред пък има тайно отделение за съхранение на аксесоари, което е доста функционално.
Галерия Piaggio MP3 Yourban
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg