Автор: admin
Публикувано на: 23.04.2010 12:02:52

Рейтинг:

Ducati
Семейството Monster на италианската мото икона Ducati беше попълнено от нов представител, който разчита на 803-кубиков двигател и се позиционира между моделите Monster 696 и Monster 1100.

Агрегатът на Monster 796 е идентичен с този на модела Hypermotard 796, като мощността му е 87к.с., а максималният въртящ момент достига 78Нм. Двигателят е комбиниран с мокър съединител, а от Ducati твърдят, че при модела е постигнат идеален баланс между ефективност, зашеметяващ външен вид и удоволствие от шофирането.

Мотоциклетът обещава да бъде по-лесен за управление и по-маневрен, благодарение на новата седалка, чиято позиция е смъкната с 10мм. до 800мм., както и на повдигнатото с 20мм. кормило. Освен това, като опция се предлага ABS система, гарантираща по-голяма сигурност.

Ducati Monster 796 не се различава външно от своите братя, като ще се предлага в традиционния за компанията червен цвят, както и в черно и бяло, а за ексцентриците са предвидени и доста допълнителни цветове, сред които дори розово.

Цената на модела в Италия започва от 8 990 евро и стига до 9 080 - 9 280 евро, в зависимост от цвета и конфигурацията. Продажбите на мотоциклета в някои европейски страни ще стартират още в края на този месец.
Галерия Ducati Monster 796
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg