Автор: admin
Публикувано на: 24.04.2008 13:06:01

Рейтинг:

Dorsoduro

Тези дни се състоя презентацията на новия модел на Aprilia - Dorsoduro 750. Байкът се позиционира от производителя като уникален и елитен мотоциклет, чиято цел е ездачът да получи максимално удовлствие от карането.

В Dorsoduro 750 са скрити цели 92 коня. Агрегатът му е V-Twin с ъгъл от 90 градуса. Благодарение на техническите допълнения мотоциклетът може да удовлетвори изискванията дори на тези, които търсят свръхмодерен байк, оборудван с най-новите екстри.

Dorsoduro 750 може да се похвали със система за контрол на двигателя Tri-Map с второ поколение Ride-by-wire технология и система за електронно впръскване с последно поколение инжектори. 43 милиметровата вилка е напълно регулируема, а радиалните състезателни спирачки са с дискове в цвят "златен металик".

За първи път Dorsoduro беше представен на изложението EICMA-2007 в Милано миналата есен. Името му е взето от названието на венециански квартал, известен с многото си църкви и обществени сгради с впечатляваща архитектура.

Като база за създаването на Dorsoduro е използван моделът Aprilia SL 750 Shiver, но новият мотоциклет толкова се различава от предшественика си, че приликата е наистина трудно забележима. Моторът се очаква да се появи на пазара през май, но засега цената му не е обявена.

Галерия Aprilia Dorsoduro 750
Тагове: Aprilia, Аprilia Dorsoduro
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg