Автор: admin
Публикувано на: 06.05.2008 12:47:24

Рейтинг:

Derbi

Испанският производител на скутери и мотоциклети с малка кубатура Derbi представи новия си модел Senda DRD EVO 50 SM. Според компанията двигателят на машината е изключително подходящ за начинаещи и подрастващи мотоциклетисти.

Дизайнерите на маломерния мотор явно са се вдъхновявали от супер-мото стила. В резултат на което външният вид и конструкцията на байка го карат да изглежда „като истински". Размерът му обаче е по-малък, а двигателят – като на скутер.

Senda е плод на внимателно проучване на пазара и целевата аудитория. Производителите са изучавали мотонавиците на младежите, какви доработки правят по своите мотори, в какви цветове ги пребоядисват и за какво основно ги използват. Полученият байк има за цел да задоволи вкуса на всички потенциални потребители.

Скоростната кутия е шестстепенна, а двигателят - едноцилиндров, двутактов, с водно охлаждане. 17-инчовите лети джанти придават допълнителен спортен вид. Вилката е Paioli с диаметър 41мм., а спирачките са дискови, радиални, с диаметьр 300мм. отпред и 220мм. отзад. Всичко това допринася за качествата и имиджа на мотоциклета.

Стоманената рамка и ниската седалка осигуряват голяма стабилност и устойчивост. Габаритите на байка са 2020мм. дьлжина и 805мм. ширина. Междуосието е 1370мм. Резервоарът побира 7 литра, а сухото тегло на Senda DRD EVO 50 SM е 96 кг. Разцветките, в които се предлага са жълто-черно и само черно.

Първият Senda се появява още през 1993 година, но настоящият е най-раздвиженият и спортен вариант на модела.

От 2001 година компанията Derbi е част от Piaggio Group.

Галерия Derbi Senda DRD EVO 50 SM
Читателски коментари

Анонимен 2008-05-08 14:56:59 0 отговори

Анонимен

ОК, а къде в БГ може човек да си го поръча това моторче и на каква цена ? :)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg