Автор: admin
Публикувано на: 18.08.2010 21:32:55

Рейтинг:

Британски
Властите на реда в развитите страни получават все по-добро оборудване за борба с нарушителите на правилата за движение. Така например, в британското графство Западен Съсекс се провежда експеримент с няколко триколки Can-Am Spyder, които местните власти ще ползват в продължение на 2 месеца.

Както може да видите на снимката, полицейският Can-Am Spyder е получил необходимото оборудване и графика, за да изпълнява задълженията на патрулка, а по време на тестовете ще стане ясно дали тези машини могат да бъдат използвани пълноценно за опазване на обществения ред.

Can-Am Spyder е триколесен модел на канадската компания Bombardier Recreational Products (BRP), който е оборудван с 998-кубиков V-Twin двигател Rotax, чиято мощност е 110к.с. Според техническите спецификации, триколката развива максимална скорост от 200км/ч. и ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек.

Техниката е предоставена на полицейските власти от компанията Collison Recreational Limited, чиито представители са на мнение, че Can-Am Spyder от една страна е по-безопасен от стандартните мотоциклети, а от друга е много по-удобен и маневрен от автомобилите.
Британски полицаи яхнаха Can-Am Spyder
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg