Автор: admin
Публикувано на: 17.09.2010 11:18:50

Рейтинг:

Байк
От BMW не скриват амбициите си за участие в MotoGP, но все още не са изпълнили необходимите условия, за да пуснат S 1000 RR на писта, и не са показвали състезателна версия на байка.

Швейцарската компания Suter Racing Technology (SRT) обаче е създала собствен състезателен мотоциклет за MotoGP, който използва рамата на байк от Moto2, но двигателят му е взаимстван от BMW S 1000 RR.

Собственикът на компанията и бивш пилот Ексил Сътър споделя, че те са открили нови възможности в правилата за участие в MotoGP през сезон 2012 и затова са решили да създадат байк, който ще може да участва в шампионата.

Ексил подчертава, че за разработването на мотоциклета не са получили абсолютно никаква подкрепа под каквато и да било форма от BMW, като сами са си закупили двигател от S 1000 RR и са извършили подобрения по него.

За да бъде напълно готов за състезания, мотоциклетът на Suter Racing Technology ще претърпи още малко настройки и подобрения. Така например, теглото му трябва да бъде намалено до 145кг., като не се споменава какво е то в момента.
Байк с мотор на BMW за MotoGP
Байк с мотор на BMW за MotoGP
Байк с мотор на BMW за MotoGP
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg