Автор: admin
Публикувано на: 11.02.2010 11:35:54

Рейтинг:

Бъди
Обединяващо качествата на мотоциклет с мощността и стабилността на автомобил, Brimstone Quadracycle е едно от най-странните превозни средства, с което определено няма да останете незабелязани на улицата.

Brimstone Quadracycle има оформление на ATV, но изключително ниско разположената му седалка придава усещането, че управлявате чопър. Всички части в машината са изработени от ултралеки и високотехнологични материали, използвани при суперавтомобили и в космическата индустрия.

Нестандартният куад е оборудван с огромен V8 двигател, чийто работен обем е между 7.0 и 7.4 литра. Мощността на агрегата е 750к.с. и се предава към задните колела, посредством четиристепенна автоматична скоростна кутия и алуминиев диференциал на Ford.

Създателите на Brimstone Quadracycle твърдят, че тяхното творение е в състояние да ускорява от 0-96км/ч. за 2.8сек., но по-впечатляващото е, че достигането от 0 до 192км/ч. отнема едва 6 секунди, с което машината „слага в малкия си джоб” повечето мотоциклети и суперавтомобили.

За момента не е известно каква е цената на екстравагантния куад, но тя определено няма да е по възможностите на всеки. Ако все пак се сдобиете с подобна машина, не забравяйте да ни поканите за едно кръгче.
Галерия Brimstone Quadracycle
Бъди различен с Brimstone Quadracycle
Бъди различен с Brimstone Quadracycle
Бъди различен с Brimstone Quadracycle
Бъди различен с Brimstone Quadracycle
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg