Автор: admin
Публикувано на: 28.10.2009 22:56:46

Рейтинг:

Aspes

Италианската компания Aspes е била доста популярна през 70-те и 80-те години на миналия век, но в последствие е преустановила производството на мотоциклети и се е ориентирала само към акумулатори и батерии.

Тази пролет обаче от Aspes представиха изцяло новия си скутер Sirio, който използва хибридна задвижваща система, а само преди няколко дни стартираха и продажбите на модела.

Хибридната система на Sirio се състои от 50-кубиков бензинов двигател, 500-ватов електромотор и литиево-йонна батерия, чиято обща мощност е 3,1к.с. Максималната скорост, която може да развива двуколесното превозно средство е 45км/ч.

Скутерът има три режима на шофиране. При потегляне и до скорост 18км/ч. се използва само електромоторът, между 18 и 30км/ч. се преминава в комбиниран режим, а при над 30км/ч. работи само бензиновия двигател.

Габаритите на Aspes Sirio са 1 864мм. дължина, 740мм. широчина и 1 280мм. височина. Разстоянието между двете оси е 1 300мм., а теглото му е 90кг. Цената на хибридния скутер в Италия е 2 950 евро, като той е наличен в цветовете синьо, бяло, жълто и червено. 

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg