Автор: vladi
Публикувано на: 05.05.2011 11:53:01

Рейтинг:

Aprilia

По случай старта на продажбите на новия си модел Tuono V4 R, италианската компания Aprilia разпространи нови снимки на мотоциклета, дебютирал на изложението в Милано през миналата есен.

Роден от супербайка RSV4, новият нейкид на Aprilia е много обещаващ, като според италианците той бележи революция в сегмента, надвишавайки най-дръзките мечти на запалените мотоциклетисти.

Моделът се предлага в две версии - Tuono V4 R и Tuono V4 R APRC, като втората е със система за динамичен контрол, разработен от Aprilia въз основа на богатите състезателни практики на марката. И двете версии се предлагат в цветовете черното Competition Black, жълтото Sunlit Yellow и сивото Wing Grey.

По данни на Aprilia, 999,6-кубиковият V4 двигател на голия байк доставя мощност от 167,3к.с., а не както бе обявено предварително от 162к.с., докато максималният му въртящ момент достига 111,5Нм. при 9 000об/мин.

Агрегатът е оборудван със станалата изключително популярна в последно време технология Ride-by-Wire, спомагаща за оптимизиране на разхода на гориво и повишаваща динамичните качества на байка.

Aprilia Tuono V4 R може да се похвали също с напълно регулируемо окачване, радиални спирачни механизми Brembo с 320мм. дискове и ABS система. Оригиналният дизайн на седалката пък предлага максимален комфорт за шофьора и пътника.

Тагове: Aprilia, Aprilia Tuono V4 R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg