Автор: pavel
Публикувано на: 16.08.2011 11:34:07

Рейтинг:

Aprilia

Aprilia Scarabeo се появи на пазара през 1993г. и беше един от първите ширококолесни скутери. Оттогава са продадени над 750 000 бройки от модела, което го превръща в най-популярният на италианската компания.

Една от основните причини за успеха на Scarabeo е фактът, че от Aprilia ежегодно правят модернизации по него, а при модел 2012 виждаме както естетически, така и технически подобрения.

Предницата е с нова овална решетка, вдъхновена от първото поколение на модела. Нов дизайн са получили също мигачите, ръкохватките на кормилото, предпазното стъкло, седалката и опашката.

Двата двигателя, с които е наличен Scarabeo, са с водно охлаждане и двоен разпределителен вал. Те вече имат екологичен режим, който смъква разхода на гориво със 7%, а стандартният режим е „Спорт”, като при него е налична пълната производителност на агрегатите.

125-кубиковият агрегат е с мощност 14.3к.с. при 9 750об/мин., а максималният му въртящ момент достига 11Нм. при 7 750об/мин. 200-кубиковият пък доставя 19к.с. при 9 000об/мин. и 17.1Нм. при 7 000об/мин.

Скутерите Aprilia Scarabeo 2012 са на разположение в шест цветови варианта. Това са черен (Nero Aprilia), бял (Bianco Flair), сребрист (Silver Crowd), син (Blue Couture), розов (Rosa Silk) и червен (Rosso Луксозни).

Галерия Aprilia Scarabeo 2012
Тагове: Aprilia, Aprilia Scarabeo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg