Автор: admin
Публикувано на: 21.10.2010 10:11:24

Рейтинг:

Yamaha
Японската компания Yamaha разпространи информация за актуализираните си спортни куади YFZ450R и YFZ450X. Моделите са били представени в САЩ, тъй като именно там се произвеждат и това е най-големият им пазар.

Двете ATV-та са доказали своята ефективност и конкурентоспособност през годините. Те се отличават с регулируемо окачване, хибридна рама, изработена от стоманени и алуминиеви елементи, както и с мощен двигател с директно впръскване на горивото.

Като цяло двата модела имат доста общи черти, въпреки че аудиторията им е различна. YFZ450R е идеален за широки открити трасета, пустинни земи и пясъчни дюни, докато при YFZ450X окачването е оптимизирано за движение по труднопроходими местности.

Двигателят и при двата куада е 5-клапанов едноцилиндров DOHC, с работен обем 449куб.см. Той е с течно охлаждане, запалителна система Mikuni, инжекцион Denso и много компоненти, произведени от Mitsubishi.

Стандартната цветова окраска на Yamaha YFZ450R и YFZ450X е в синьо и бяло, като цената в този случай в САЩ започва от 8 600 долара. Срещу допълнителни 350 долара се предлага оцветяване в черен металик или в червено.
Yamaha обнови спортните си куади YFZ450R и YFZ450X
Yamaha обнови спортните си куади YFZ450R и YFZ450X
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg